Groeien bij Alfa

Bij Alfa vinden wij het belangrijk dat je bij ons kunt groeien. Als persoon én als professional. Of je nu een starter of juist een ervaren adviseur bent. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je bij ons alle ruimte en kansen krijgt om te groeien.

Jouw ontwikkeling is onze groei, maar bij Alfa ben jij zelf de regisseur van je eigen loopbaan. We zien het als onze taak om jou de ruimte te geven en jou te begeleiden. Zo hebben wij de Alfa Academie en het Professioneel Ontwikkeltraject speciaal voor jou ontwikkeld. Vervolgens ben jij aan de beurt om de lijnen uit te zetten en ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk vooruitgang geboekt wordt.

Arbeidsvoorwaarden

Als top-10 accountantskantoor weten we als geen ander dat medewerkers het verschil maken. Een goed arbeidsvoorwaardenpakket vormt de basis van een mooie baan. Doorgroeimogelijkheden, verantwoordelijkheid en een aantrekkelijke werksfeer zijn de kers op de taart. Het mooiste: bij Alfa is het allemaal mogelijk!

Bij een verantwoordelijke en uitdagende baan horen uiteraard ook goede arbeidsvoorwaarden. 
De precieze hoogte van je bruto of netto salaris kunnen we je pas vertellen als je bij ons aan tafel hebt gezeten. Wel kunnen we je alvast een indruk geven van onze secundaire arbeidsvoorwaarden:

Salaris

25 vakantiedagen

 

Goede werk-en privébalans

Uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden

Mede-eigenaar zodat je meedeelt in de winst

Individueel keuze budget waarmee je zelf je arbeidsvoorwaarden bepaalt